2019. 12. 7 szombat, Ambrus napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Fórumok

 
Kezdőoldal | Súgó

 

Fórum súgó

A Fórum jelenlegi beállításai szerint a olvasási jog publikus, de hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak. Ha a honlapon már regisztráltad magad, nem kell újra megtenned - nincs külön regisztráció. A fórum használatához beállíthatod a felhasználói profilodat is. Itt az alábbi beállítások lehetségesek:

  • Nézettípus: a normál nézetet javasoljuk, a szálkövetett nézet egy fa struktúrában mutatja a hozzászólásokat.
  • Hozzászólási sorrend: alapértelmezettként mindig a legfrissebb hozzászólások vannak legfelül
  • Moderátor: itt jelenik meg, hogy melyik fórumnak vagy moderátora. (Jelenleg a moderátori teendőket a szerkesztőség tagjai végzik.)
  • Aláírás létrehozása: egy max. 50 karakterből álló formázott aláírást hozhatsz létre, mely minden üzeneted alatt megjelenik. A formázó gombokról később.
  • Aláírás törlése: törölheted a meglévő aláírásodat.
  • Témakör leiratkozás: jelenleg nem lehet feliratkozni témakörre. Ez nem befolyásolja a hagyományos fórum használatot.

A beállításokat az "Elküldés" gombbal mentheted. Sikeres mentés esetén a rendszer értesít, majd visszadob a profil lapra. Innen a "kezdőoldal" linkkel léphetsz be a fórumba.

Formázások: a rendszer a következő formázásokat engedi meg általánosan:

  • kövér betű (B)
  • dőlt betű (I)
  • aláhúzott betű (U)
  • link beszúrása (URL).

Az aláírás létrehozásánál ezeken kívül a betű szín és méret is állítható.

A formázó gombok működéséről segítséget ad a fehér hátterű segítség szövegmező.

Hozzászólások írásánál lehetőséged van ún. smiley-k használatára, ezeket a beviteli szövegdoboztól balra találod a vigyorok felirat alatt.

A Fórum használata

A létrehozott fórumokon belül találod a témaköröket. Új fórumot csak az adminisztrátorok hozhatnak létre, témakört a regisztrált felhasználók is. Kérjük, hogy hozzászólásoknál és új téma létrehozásánál tartsd meg az előre létrehozott fórumok logikai szerkezetét, és csak abban az esetben hozz létre új témakört, ha szükségesnek tartod.

A témakörök listájában láthatod a hozzászólások számát, az olvasások számát, a témakör indítójának nevét és az utolsó hozzászólás idejét és szerzőjét. A témakör címe előtti Új jel színe jelzi, hogy utolsó látogatásod óta érkezett-e új hozzászólás.

Hozzászólások írása: ezt a bejegyzés alatt található "hozzászólás" vagy "idézet" linkre kattintva teheted meg. A hozzászólás link egy üres szövegdobozt nyit, az idézet pedig beidézi a hivatkozott hozzászólás szövegét. A küldés gombbal mentheted a hozzászólást, a mégsem gomb érvényteleníti azt.

Jó fórumozást kívánunk!

 

- OIRO Fórum -

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


4 látogató