2019. 11. 14 cstrtk, Aliz napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
Nyitotta Hozzszls
- 2006-01-31 14:19
BOLDOG SZÜLINAPOT IBOLYA!!!!!!!!!!
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 23:32
Kedves papa1628!

Az emberi nagyságokat arról is fel lehet ismerni, ha nem szégyelli kimondani azt a szót, hogy nem tudom. Engemet ez egy csöppet sem zavar, ha érzem benne az õszinteséget. Említetted a tegezés közvetlenségének a fontosságát is. Engemet ez sem zavar, sõt egyetértek. Magázódva ugyanolyan udvariatlan lehet valaki, mint tegezõdve.
Örülök, hogy végre itt látlak a fórumon, és kapcsolatot teremtesz velünk! Aminek viszont nem örülök, hogy ezt csak most tetted meg, holott megtehetted volna már korábban is. Természetesen nem arra gondolok, hogy naponta írj nekünk, de szerintem ez is hozzátartozik Ibi menedzseléséhez, hogy tisztában legyél a rajongók véleményével, és kielégítsd információ éhségüket.
Tudom, hogy az eddig feltett kérdések nagyon sok elvárásokat támasztanak felétek, de ez a jobbik eset, mert így érdemes érte dolgozni, minden tõletek telhetõt megtenni.
Mi érezzük Ibolyában a rendkívüli képességeket, és úgy érezzük, hogy pályája íve nem ennek megfelelõen ível felfelé. Mi gyorsabb elõrehaladást várunk ettõl a leánytól! Ismerjük Ibi véleményét is errõl, és tudjuk, hogy õ nem sietteti a dolgokat. Ezért várjuk el tõletek, hogy próbáljatok ezen változtatni, meggyõzni õt, ennek fontosságáról. Õ a némi szeszélye ellenére egy okos nõ! Ha érzi, hogy érte vannak, jót akarnak neki, akkor irányítható! Tisztában kell lennie, hogy õ egy nemzeti kincs! Még akkor is, ha Pici azt mondta, hogy csak õ ne higgye el ezt. Igaza volt Pressernek, õ jót akart, de vannak dolgok, ami eltitkolhatatlan. Ha valakibe, akkor Ibi az, az énekes, akibe érdemes befektetni, mert biztosan megtérül az ára. Ezért minél többet kell reklámozni, minél nagyobb helyeken kell felléptetni. Idõben kell elkezdeni a fellépések beharangozását, és folyamatosan a jegyek elkeltéig folytatni kell. Tudom ez sok pénz, de hosszabb távon bõven kamatozik.
Szakmailag szerencsére nagyon jó stáb állt mellé. Ezt jó lenne átültetni a koncertek alkalmával is.
Elnézést kérek, hogy hosszan írtam le véleményemet, de most nyílt rá elõször lehetõségem, hogy az illetékesekkel megosszam gondolataimat.

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 20:13
Ez nem vitás, én se szeretem a "nem tudodomokat"
De mára talán ennyi... szerdán a beszélgetés után is lehet nem szeretni minket, nem egyet érteni velünk, de talán helyükre kerülnek a dolgok...
Addig is sziasztok!

FG
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 19:40
Kedves papa1628!

Mi nem a titkokra vagyunk kiváncsiak, holott azok is lehetnek fontosak kedvencünk sorsát illetõen.

A "nem tartozik rátok" elfogathatóbb, mint bizonyos esetekben a "nem tudom"
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 19:00
Már benne is vagyunk a beszélgetésben.. Nekünk nincsenek - Ibivel kapcsolatban - titkaink, a magánszféra pedig gondolom szeritetek sem tartozik a beszélgetés témái közé, tehát fenntartom, minden kérdésre igyekszünk válaszolni, és merem azt is válaszolni, hogy nem tudom, vagy ez nem tartozik Rátok...

Én nem azt várom ettõl a naptól, hogy minden kérdésben egyet értsetek velünk, csak annyit, hogy néhány dolog világosabb legyen, ismerjétek meg mit, miért tettünk, vagy nem tettünk...
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Tabu or not tabu... - 2006-01-28 18:17
Kedves Gábor!
Szerintem legyenek tabu témák, mert például:
1. Ibolya nem lesz jelen,
2. léteznek ránk nem tartozó privát dolgok,
3. vannak ránk nem tartozó üzleti információk.
Szerintem az ilyenekre bátran mondd, hogy erre nem válaszolok (még akkor se, ha a válasz pozitív lenne, hiszen akkor könnyen kitalálnánk a negatív véleményeket).
Mi - kérdezõk - pedig csak annyira legyünk tapintatosak, amennyi tapintatot magunkkal szemben is elvárunk.
Szia.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 18:03
Egyetértek azzal a hozzászólással, hogy itt a fórumon találkozzunk, beszélgessünk szerdán. 10 órától 16 óráig itt leszünk, beszéljük meg a gondjainkat, kérdéseinket (mert nekünk is vannak...)Tabu kérdés nincs, egyet kérek csak emberi hangon, a jó ügy és Ibolya szeretete jegyében beszélgessünk...OK?

FG
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Egy "naturista" - 2006-01-28 17:58
Kedves sas!
Béla - Hozzád intézett - kérdésén gondolkodva az jutott eszembe, hogy talán egyfajta "A király meztelen!"-t "kiáltasz" nekünk.
Csakhogy valamennyien meztelenek vagyunk, sokszor annál põrébbek, minél több gönc van rajtunk.
Jó pillanataiban Ibolyát a tehetsége - a legjobb stylist a világon - öltözteti valódi "pompába". Persze mi is ezekbõl a jó pillanataiból szeretnénk többet, mert néha elegünk van a minket körülvevõ meztelenségbõl. Nem is vagyunk igazi naturisták.
Szerinted, mi öltöztetjük Ibolyát a kiáltott meztelenségbe?
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 17:17
Kedves Ági!
Normális viszonyok között én is valódi nevemen írnék (amit egyébként többen ismernek, például sas, Gringó, itt a szerkesztõség), mivel azonban egy telefonkönyv alapján 100 százalékos pontossággal beazonosítható lennék, nem akarom a családomat kitenni esetleges - velem kapcsolatos - "véleménynyilvánításoknak".
Szia.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 17:09
Kedves sas!

Én - ahogy írtam - igyekeztem olyan kérdéseket megfogalmazni a menedzsernek, amelyekre - szerintem - lehet õszintén válaszolni, nem kell az árulkodó "no comment" mögé bújni.
Ibolya és a külföldi karrier: Mindenféle vulgár-pszichologizálás nélkül, én úgy érzem, Ibolya még mindig gyermekéveinek rabja. Ha észreveszi, hogy kezében van "börtönének kulcsa", kiszabadulhat. És: minden "börtönajtó" az egész világra nyílik!
Szöveg- és nyelvtanulás: szerintem az Ibolyának leginkább megfelelõ módszer megtalálása az elsõ feladat, hogy sikerélmény és örömforrás legyen a tanulás. Biztos vagyok benne, hogy Te is többféle módszert ismersz.
Szia.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 14:52
sas!

Soha ne mondd, hogy soha. Kategórikusan kijelenteni (és csak ezt "õszintének" minõsíteni), hogy Ibolyka küldföldi karrierje kizárt, vagy nem éppen jóindulatú elfogultság, vagy szimpla tévedés. Edit Piaf egy szót sem énekelt angolul. Persze igaz, hogy az egy más mûfajban és világban történt, de azért még tény!

Ibolya világkarrierjének csak Ibolya lehet az akadálya. Te olyan jól ismered õt, hogy elõre boritékolni tudod a választ? Honnan? A médiából?
Vagy a "jelek"-bõl? Vagy szubjektív véleményed alapján? Szerintem minden lehet. Az is, hogy valakit a belülrõl feszítõ tehetsége engedi kitörni a "skatulyáiból", és az is, hogy nem elég erõs hozzá és elkallódik. Én tudom miért drukkolok, és Te?
Üdv. Ági
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-28 12:02
Kedves sas!

Beírásod a „Tegye fel kérdéseit Frankl Gábornak!” témakörbe 46 perccel késõbb jelent meg, mint itt kértelek benneteket, hogy ne tegyétek meg. Nem tudok másra gondolni, mint hogy szándékosan tetted. Ez az írásod hangvételébõl is meglehetõsen érzõdik!
Miért? Ha ennyire nem kedveled Ibit, akkor kíváncsi lennék, hogy miért olvasol róla? Mi az, ami ennyire ellenségessé tett vele kapcsolatban? Már annak idején, a hivatalos honlapján is kiérzõdött írásaidban. Jól érzed magad, ha hergeled a többieket?

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Fontos! - 2006-01-28 10:25
Kedves msmester, és mindenki!

Az a kérésem, hogy ne a chat szobában történjen F. Gáborral a beszélgetés. Ibolya kávézó erre a célra megfelel. Ennek azért van jelentõsége, mert azok, akik nem érnek rá abban az idõszakban, amikor történik a chatelés, késõbb megnézhetik a kérdéseket, és az arra adott válaszokat.
Ha lehetséges, akkor mindenkit kérek, ne tippeljünk elõre, hogy mi fog történni a válaszadás részleteit illetõen.
Adjuk meg a tiszteletet, és a lehetõséget Gábornak, hogy a feltett kérdésekre válaszoljon.
Ha lehetséges, akkor ebben a témakörben „Tegye fel kérdéseit Frankl Gábornak!” csak a feltett kérdések szerepeljenek addig, míg a válaszokat szerdán megkapjuk. Itt ne kezdjünk párbeszédet, arra ott vannak a többi témakörök.

Köszönöm megértéseteket.

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


16 ltogat