2019. 11. 17 vasrnap, Hortenzia, Gerg napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
Nyitotta Hozzszls
- 2006-03-08 09:37
Sztem akkor betegedtünk meg, amikor kabát nélkül blattyogtunk Szentes utcáin! Sejtettem, h. abból nem fog semmi jó kisülni!
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-08 09:04
jo szorakozast!
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-07 21:24
Szeged már magában is csodás. HÁT MÉG IBOLYÁVAL!!!

És persze Ms-sel és Tomissal

Szép napot Nektek!!
"A csend beszl tovbb, helyettem nekel...."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-07 21:20
Makkának és Ildónak: Ki van zárva. Én akkor kaptam el, amikor náthás lányoknak puszit adtam, illetve egy autóval utaztam velük.
Ti akkor kaptátok el, amikor alkoholizálás céljából vendéglátóipari létesítményeket kerestetek fel, vagy bevásárlóközpontokban hódoltatok az aranyborjúnak. Mellesleg én megyek Szegedre így is.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-07 20:52
Nekem ma 39.5 °c volt egész du. a lázam. Szarul vagyok! Mindannyian megbetegedtünk? Ki terjesztette?
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-07 18:49
Ms!lebetegedtem!tuti toled kaptam el
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-06 14:57
Elnézést kérek mindenkitõl, kissé visszaestem megfázásomban. Ezért a koncertrõl készült képek közzététele kisebb késedelmet szenved...
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-06 09:35
Szia Györgyi, sziasztok!

Nagyon jó volt olvasni a beszámolót, nagyon klassz és részletes, és jó lehetett ott lenni.
Javaslom, ha idõtök engedi, olvassátok el zsuzsi beszámolóját is, ott is öröm olvasni, hogy minden milyen jól sikerült, a blog elérhetõsége:

http://ibolyahirek.blog.tv2.hu/
Zoltan
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-06 09:25
Kedves Györgyi
Köszönjük a beszámolót, és külön köszönet Bélának az átvételért
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Szentes - 2006-03-06 07:09
Györgyitõl igaz nem kértem engedélyt, de remélhetõleg nem haragszik, hogy ide is bemásolom Szilvert honlapjára írt beszámolóját, mely nagyszerûen sikerült.
Irigyellek benneteket.

Béla


Sziasztok!
Na, akkor következzen az ígért beszámoló!
Szombaton délután 2 órakor indult a vonatunk a Nyugati pályaudvarról Szentes felé. Az újságárus elõtt összefutottam Brigivel, így együtt próbáltuk felkutatni Évit, aki már a vonaton várt ránk és foglalta a helyeket, majd hamarosan megérkezett Szilvi(a) is. Teljes volt a létszám, indulhattunk a koncertre!
A vonatút gyorsan eltelt, beszélgettünk, ismerkedtünk, hamarosan elérkezett Kiskunfélegyháza és az átszállás ideje. Ez persze nem ment zökkenõmentesen... Rohannunk kellett, hogy elérjük a csatlakozást és persze mikor máskor, mint most kinyílt a hátizsákom és egyenként potyogtatni kezdtem a benne lévõ dolgokat. A szaladástól és a röhögéstõl kifulladva ugyan, de végülis elértük a vonatot, felszálltunk és már indultunk is tovább. Szentes határánál készülõdni, öltözködni kezdtünk, majd egy kanyarnál a gravitáció ismét megmutatta mire képes, de ezúttal nem tárgyakat vonzott magához.
Megérkeztünk, taxit hívtuk, majd elfoglaltuk a szállásunkat, ami egy 4 ágyas apartmanban volt.
3/4 7 tájékán érhettünk a koncert helyszínéhez, ahol találkoztunk Zsuzsival és Andival, valamint Zsuzsi férje is eljött. A Sportcsarnokban igazi karneváli hangulat fogadott. A plafonról mindenfelõl lampionok és lufik lógtak, éppen busójárás zajlott, amit a gyerekek táncbemutatója, végezetül pedig a jelmezverseny eredményhírdetése követte.
2006. március 05. 22:46:17 Györgyi
8 óra - 1/4 9 tájékán végre felkonferálták Ibolyát, megszólalt a már ismerõs sziréna, helikopter és lövések hangja és kezdetét vette a koncert. Ibolya a fekete kapucnis pulcsijában, kapucnival a fején (ez kb az elsõ 2 szám erejéig rajta is maradt), pólóban, bársonygatyában és a narancssárga cipõjében jött a színpadra. A közönség elsõ két sorát szinte kizárólag gyerekek alkották, akik Ibolya láttán azonnal elõvették a papírjaikat, cd borítójukat autogramért nyújtogatva. Autogramot ekkor természetesen nem kaptak, de kárpótlásul Ibi odament hozzájuk és megfogta a kezeiket.
Mi a színpad jobb felén a 3.-4. sorban álltunk.
A számok a megszokott sorrendben követték egymást, a közönség a dalok közötti szünetben egyfolytában a Magyarországot kántálta, követelte. Ibolyának jó kedve volt, sokat bohóckodott, bolondozott a színpadon, pózolt a kameráknak, fényképezõgépeknek, aranyos volt. A zenekar ezúttal is kitett magáért, fantasztikus hangulat kerekedett.
Sajnos ismét hamar eltelt az idõ, a koncert vége közeledett. Ibolyáék búcsúzkodtak, a közönség ráadást követelt. Ezúttal is az egyik szám ami a végére maradt az Édes méreg volt, amit kissé sajátos formában hallhattunk, majd következett a várva-várt Magyarország. Ibolya felkonferálta, majd kissé meghökkenve vette észre, hogy jobb oldalán egy férfi áll egy hatalmas csokor virággal a kezében. Helyesbített: "Nem, akkor most következzen egy virág!"
Ezután következett számomra a koncert legkülönlegesebb "pillanata". Felcsendültek a Magyarország dallamai, majd a közönség (ismerõs vagy ismeretlen, nem számított) egymás kezét fogva és a magasba tartva énekelte együtt Ibolyával a dalt.
Hatalmas sikert arattak!
A koncert véget ért, a tömeg oszlani kezdett. Ibolya és a zenekar a színpad szélénél autogramot osztogatott. Mi még kicsit maradtunk, beszélgettünk, na és végre Brigi is dedikáltathatta a lemezét!
2006. március 05. 22:47:35 Györgyi
A hazaút az apartmanig kissé hosszúra, de annál jobbra sikeredett. Eleinte megpróbáltunk felhajtani valami szórakozóhelyet, ahová kicsit beülhetünk, de ez nem nagyon akart összejönni, így egy ideig bolyongtunk még, betértünk ide-oda :D, majd végül közös megegyezéssel valóban haza indultunk mondván, hogy akkor majd otthon bulizunk.
3 óra körül nyugovóra tértünk, majd hajnalban különös hangokra ébredtünk. Elõször egy fura zenekar rögtönzött nekünk egy nem kívánt ébresztõt, majd nem sokkal késõbb valakinek kényszere támadt, egy csendesnek nem nevezhetõ ostoros bemutatót tartani. Köszi!:D
Kicsit beszélgettünk még, majd jött a taxi, indulnunk kellett az állomásra. A hazaút mondhatni zökkenõmentesen, de eléggé sajátos hangulatban zajlott.
Évi, Brigi, Szilvi! Köszönök Nektek mindent, nagyon jól éreztem magam Veletek!
2006. március 05. 22:53:14 Györgyi
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


14 ltogat