2019. 11. 17 vasrnap, Hortenzia, Gerg napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
<< Els < Elz 1 2 Kvetkez > Utols >>
Nyitotta Hozzszls
- 2006-01-16 14:15
Kedves msmester,
TÉGED senki nem hibáztat! Szerintem más ingét vetted magadra, hiszen nem azt kifogásoljuk, hogy ezen a honlapon nincs (elég) információ, hanem hogy egyáltalán nem lehet semmit tudni. Sõt: a sárga-barnán, ami elvileg a hivatalos honlap, sokkal kevesebb infó van.
Ez azt jelenti, hogy különösebben most sem sikerült a nb. managernek érdemi energiát belefektetnie a koncertkörút szervezésébe, hiszen már rég le kellett volna szerzõdnie és már árulniuk kellene a jegyeket a nagyobb helyszínekre.
Még egyszer: nem az oiro-t kritizáltuk (legalábbis én nem)
üdv:szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-16 08:10
Kedves msmester!

Rendben van, ha nem is örülünk neki, hogy nem teljes a tájékoztatás, de megértjük, és ez is információ.
Írod, hogy teljes gõzerõvel folynak a próbák. Arról, akkor esetleg megtudhatunk valamit, hogy a tavalyi zenekarhoz képest van-e változás? Lesz-e végre vokál? Lesznek-e fúvósok, vonósok? Változott-e a hangmérnök? Lesznek-e, vendégfellépõk?
Gondolom, ha gõzerõvel folynak a próbák, akkor a személyi feltételek szerzõdései, már megkötetett.
Kérlek, kérdéseimet ne kötözködésnek vedd, hanem az Ibolyarajongók természetes kíváncsiságának. Ezek a személyek megnevezése nélkül, valószínûleg nem titkosak.

Válaszaidat elõre is köszönjük.

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Koncertek - 2006-01-15 22:49
Kedves szak, Joe és többiek!
Teljesen megértem, hogy mindenki alig várja a koncertek idõpontjáról szóló híreket. A mi tájékoztatásunk mennyisége azért hibádzik, mert konokul ragaszkodunk a minõségének megõrzéséhez. Azaz egyszerûen nem vagyok hajlandó semmi olyant leírni, ami nincs minden oldalról szerzõdéssel alátámasztva, s az információ hivatalosan megerõsítve, azaz csak terv, elképzelés, tárgyalás alatt áll stb. Ha ugyanis ilyenkor közzéteszek egy idõpontot és helyszínt, s az bármi okból nem valósul meg, akkor ezreknek hazudtam, amit ÉN nem vagyok hajlandó megtenni, legalábbis minden határon túl törekszem erre. Tehát bocs!
Jelenleg a zenekari próbák folynak gõzerõvel, s a koncertkörút - elõreláthatóan, valószínûleg, várhatóan - február közepe után néhány nappal vidéken megkezdõdik. A tervek szerint több vidéki városban elõadott koncert után következik Budapesten egy nagyobb helyszínen elõadott koncert. Mindezen általam remélt jövõbeli események várható bekövetkezését azonnal közzétesszük az OIRO-n és az olahibolya.hu honlapon, amint az lehetõvé válik. Könnyen lehet, hogy a bulvársajtó esetleg megelõz minket a hírekkel, akár késõbb igaznak bizonyulókkal is, engem azonban ez egyáltalán nem érdekel. Még egyszer bocs!
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-14 18:49
Sziasztok!!
az olahibolya.hu-n a híreknél sajnos semmit nem emlitenek, csak a 2005-ös koncertröl.
viszont a következö van nagybetükkel kiirva a honlap közepére:Ibolya mindkét albuma PLATINA!
Februárban indul a koncertkörút.
ebböl gondoltam, hogy akkor valszeg erröl a februárrol van szo, de ilyenkor már elöre megb szokott lenni általában min 1 honappal a programterv, nem??
akkor ti se tuttok semmit a koncertek idöpontjával kapcsban??
pusz
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-14 13:43
Kedves Szak!
Bravó!
Üdv: meme
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-14 10:31
Kedves szak!
Azt hiszem rátapintottál a lényegre!

'nem érzékelik a tájékoztatás mennyiségének és minõségének fontosságát'
Joe

"S nha nem vilgt tbb remny,
mint hpihn a csillagfny."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-13 15:37
Kedves szak!

Nem csak Te látod így!
Szerintem, akik a színpad innensõ oldalán foglalunk helyet, mind így látjuk.
Most már csak az a kérdés, hogy, akik a másik oldalon vannak, miért nem így látják?

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-13 14:17
Kedves msmester,
tök objektív vagyok: Ibolya eladott több tízezer lemezt. TG (szabadon behelyettesíthetõ mások nevével) egyelõre nem adott el. Nos?
Szerintem ezen az oldalon senkit, de senkit nem érdekelne, hogy mások hol lépnek fel, ha nem éreznénk úgy, hogy a mi szívünknek kedves, kvalitásos énekes megkapná minõségben és mennyiségben legalább a felét annak a fellépési lehetõségnek, ami õt és az õ valós és potenciális vásárlóközönségét megilletné. Az itt folyó polémiának érzésem szerint az a lényege, hogy azok, akik kezében van Ibolya koncertkörútja (legyen ezek között akár maga OI), nem érzékelik a koncertek mennyisége és minõsége iránti igény valós körvonalait. A tájékoztatás mennyiségének és minõségének fontosságát sem, ami talán még nagyobb baj, olyanok esetében, akik megélhetése és jövõje nagyban függ a marketingtõl. Senkit nem akarok bántani, lehet, hogy csak én látom így.
üdv: szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-13 08:50
Kedves Béla

Csatlakozom hozzád

A koncertek ésszerû élettaratama ebben a félévben rövid (a választások miatt) tehát ha Ibolya megtehetné szívem szerint, inkább már utánra szervezném - de egyenlõre ami lesz az titok.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-12 21:53
Hangosan meditálok!
Ibolya februári koncertjérõl elõször, több mint másfél hónapja hallottam. Ez hosszabb idõ, mint ami február 28-ig hátra van. Vajon még most sincs pontos idõpont? Pedig optimális esetben 1-ig, már csak 3 hét van hátra.
Mikor tudjuk vajon meg, az elsõ koncert idõpontját és helyszínét?
Az Arénáról már álmodni sem merek, mivel már régen reklámozni kellett volna! Talán nyáron, õsszel, ki tudja?
Hányan lehetnek vajon azok, akik, attól teszik függõvé téli síelésük idõpontját, hogy Ibi elsõ koncertjén ott legyenek?
Mi csak várunk, várunk és csak várunk.
Talán egyszer megszánnak bennünket azok, akik már jó ideje tisztában vannak mindazzal, amit mi még nem érdemlünk meg.

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-11 22:09
Kedves msmester!
A kedvedért akár még tárgyilagos is lehetek, de azért mégiscsak sárga vagyok az irígységtõl. Egy picit belehalok, hogy még mindig várat magára egy igazi nagy Ibolya koncert. Tõlem lehet akárkinek akárhol akármekkora koncertje, de boldog majd akkor leszek, ha az ország tele lesz plakátolva azzal a hírrel, hogy pl. a Mûvészetek palotájában hallgathatjuk Ibolya egész estét betöltõ koncertjét.
Üdv: meme
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-11 18:45
Kedves meme51, Zsuzsa stb.!

Természetesen én is örülnék, ha lenne Ibolyának koncertje a Mûvészetek Palotájában, az Arénában, az Old Man's-ben stb. Ha megtudok bármirõl bármit, közzéteszem.
Ugyanakkor eszembe sem jut, hogy azt vizsgáljam, pláne zavarjon, hogy MÁSOK hol lépnek vagy nem lépnek fel. Jóllehet nektek - nekünk - Ibolya tetszik mindenek felett, csak személyes véleményünk ez, s lemezvásárlással, telt házakkal szavazhatunk. OBJEKTÍV mérce arra vonatkozóan, hogy vajon Tóth Gabi vagy más énekes kvalitásai alacsonyabbak lennének e téren szerintem nincs. Ha tárgyilagosak akarunk maradni. Persze nem muszáj...
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-11 13:59
1. A lemezbemutató koncert azt jelenti, hogy a lemezt mutatja be elsõsorban.
2. Ibolya állítólag nem szereti a megás dalokat.
3. Nem hiszem, hogy egy mûsor hosszú távra letilthatja bizonyos számok elõadását. Úgy tudom, az Ibolyával kötött szerzõdésük már lejárt. Dalok elõadását legföljebb a szerzõk tilthatják meg.
4. Már az elõzõ lemeznél izzottak a fórumok, sõt talán szavazás is volt a koncertek összetételérõl. De annyira eltérõ a rajongók ízlése, hogy csak az elõadó személyében egyeztünk meg
5. Hadd kérdezzem meg: TG-nak és a többieknek honnan van szponzora koncertek stb. szervezésére? Talán Ibolyának is kerülne hasonló forrásból, csak akarni kellene. Abban nem hiszek, hogy a szponzorok félnek tõle, ez -bocs, ha vkit megbántok- hülyeség.

Na megint osztottam az észt, remélem, ezek után mindenki tudja, mit kell gondolni!
üdv:szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-11 06:30
Sziasztok! Kedves Akrakadabra és meme 51,ilyen álmaim nekem is voltak, csak sajnos ,maradtak ezzen a szinten .Én azt hiszem nincs ebben semmi különös ha egy rajongo szeretné ha Ibolya olyan körülmények között énekeljen ami mélto hozzá. Sajnos ezeknek az álmoknak vannak akadályai ,ilyen a szponzor hiány ,szükség volna olyan személyre,vagy egy stábra aki megszervezi a koncerteket ,mindenre kiterjedöen .Nem tudom ,hogy Ibolyának Ezekröl a nagy koncikrol mi a véleménye hissz ö a föszereplö .Ha jol tudom neki nemzetközi tervei vannak amit remélem nem adott fel jo lenne ha sikerülne célja megvalositása felé elindulni. Ha lessz igazi nagy koncija minden féleképpen a reklámot se szabad figyelmen kivül hagyni .
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-10 22:31
Kedves Abrakadabra!

Jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy a koncert anyagát kelljen összeállítani. Egyelõre csak álmodozunk arról, hogy kellene Ibolyának egy igazi nagy koncert valamilyen méltó helyen.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szabad tervezgetni, sõt igazad van, gyûjtsük csak az ötleteket, hátha elõbb-utóbb szükség lesz rá.
Üdv: meme
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-10 22:18
Kedves hozzászólók
Több kérdés és azokra adható válasz lehetõségek is felvetõdtek bennem a leendõ koncerttel kapcsolatosan.
Az egyik kérdéskör az lehetne, hogy a koncert milyen felépítésû legyen. Csak az új lemez bemutatója legyen, vagy legyen a régibõl is. Én a régit is nagyon szeretem. Örülnék egykét régi, de újonnan feldolgozott számnak. Szerintem nagyon nagy sikere lenne az elsõ Megasztáron elõadottaknak is. Lehetne olyan felépítésû, hogy pl, rock, és a magyar, valamint külföldi világszámok az elsõ megasztárból.
Persze lehet, hogy a TV2 azokat a számokat nem engedi már elõadni. Az elsõ Megasztár profi felkészítõi által elért színvonalat kellene mércének venni.
Töprengésem alatt jött az ötlet, szavazásszerû megnyilvánulásokkal kellene befolyásolni a koncerteket. Pl. milyen blokkok legyenek, milyen számok, milyen arányban. stb
Az én elképzelésem:Rockos blokk 25 perc, utána szentimentálisabb, elvontabb zenei blokk 25perc, Rockos blokk 20 perc és végül megasztár blokk és finálé és ráadások.
Vendég elõadók, fúvósokkal, tánckar, stb.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Kedves szak, - 2006-01-10 17:32
irulok-pirulok az elismeréstõl, köszönöm, de igazán zavarban vagyok.
ÁM : természetesen most is igazad van a koncerttel kapcsolatban, de úgy gondolom, az általad felsoroltak tulajdonképpen nem Ibolyának a feladatai elsõsorban . Ehhez szokott lenni szakembergárda, akik "megcsinálnak" valakit (mint a versenyzõket a megákban), az viszont - elismerem - költséges
(Ámde megtérülõ befektetés ).
Mindenesetre várjunk türelemmel és töretlen szeretettel a nemsokára induló koncertekre !
Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Kedves Zsuzsa, - 2006-01-10 08:58
kösz az elismerést, fõleg, hogy a legtöbb (és általában igen velõs) hozzászólást produkáló fórumozótól jött! (de tényleg!)
Azért azóta elbizonytalanodtam: lehet, hogy tényleg kellene neki még egy kis színpadi rutin? Hiszen egy ilyen nagy koncerten nem elég "csak" énekelni fel-alá sétálva, ott kell némi épkézláb összekötõ szöveg, normális koreográfia, fénytechnika, stb.
Hát, nem rajtunk múlik.
üdv:szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Kedves szak, - 2006-01-06 17:54
sajnos nincs olyan kis ikon, ami kalapemelést utánoz, így szóban "emelem kalapom"
Kiválóan összefoglaltad a lényeget !
Mániám a megás videók nézése és figyelem a mozdulatait, grimaszait : üzeni velük a közönségnek, hogy tapsoljatok, mert azért jó volt, ugye ?! És élvezi, de mennyire élvezi, Úristen !!!! Hát persze, kinek nincs lámpaláza ?! Naná, hogy neki is lenne !
Amúgy az Arénában nem kellene (ott sem) egyedül fellépnie, kapásból van néhány ötletem .....
Szép estét mindenkinek, üdv (és változatlanul lebeg a kérdésem a levegõben: vajh, klipek miért nem készülnek ?! )
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-06 16:51
Kedves Zsuzsa!
A "felkészült-e" kérdésem arra vonatkozik, hogy felkészült-e Ibolya arra, hogy egy egész estén sok-sok ezer ember csak rá figyel, és hogy esetleg azokat a dalokat is el kell énekelnie - márcsak a koncert idõtartama miatt is - ,amiket annyira nem szeret.
Nekem is tetszik, hogy ilyen élénk itt a forgalom. Nyilván sokan várjuk már reménykedve, hogy Ibolya elõjön valami "nagy durranással".
És álmodni jó!
Üdv: meme
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Nagy koncert - 2006-01-06 16:19
Sziasztok!
Igaz, hogy Ibolya többször azt mondta, hogy nem a nagy, csillogó koncerteket szereti, látta-e valaki, hogy rosszul érezte volna magát nagy nyilvánosság elõtt? Pl. a megás fellépések, vagy a Törõcsik-est, Zsüti-gála? Talán csak fél, hogy nem úgy sikerül a fellépés, ahogy kellene és több ember elõtt kínosabb leégni. A "nem úgy sikerül" itt nem azt jelenti, hogy Ibi belesül egy dalba, vagy hamisan énekel, hanem hogy a szervezés és a segítõk (hangmérnöktõl a zenészeken át a sajtófõnökig)nem lesznek a topon. Vajon miért gondolom ezt?
Az biztos, hogy nem látok bele a menedzserével fenntartott munkakapcsolatba, de én lanyhának érzem. Ibolya öntörvényû? És? Ostoba is?
Egyébként már azt sem hiszem el, hogy öntörvényû lenne, hiszen legutóbb pl. azt nyilatkozta, hogy az elsõ lemez dalait utálta és a fogát összeszorítva kellett mindig színpadra lépnie (már ha tényleg mondott ilyet). Ha ez igaz, akkor az eddig elképzeltnél sokkal nagyobb önfegyelme és színlelõképessége van.
Mivel sajnos sem Ibolya, sem Anyácska,sem más a közvetlen környezetébõl nem árulja el nekünk a valós helyzetet (érthetõ, hiszen ez egy nyilvános honlap), csak találgathatunk és panaszkodhatunk.
üdv mindenkinek: szak
U.i.: Én is nagyon várom a koncerteket, akár nagy, akár kicsi (inkább nagy legyen!)
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Kedves meme, - 2006-01-06 14:37
itt "fellendül a forgalom", úgy látom .
Izgalmas a téma.
Hogy koncertre (nagyra) felkészült-e, nem tudom, de azt igen, hogy videoklipet tudna forgatni
Ami kevés eddig készült vele, azon az látszik (Magyarország kihagyva!), hogy élvezettel mókázott benne ! És hát a második lemez számai... jajjjjjjjjjjjj, nagyon jó klipeket lehetne csinálni nem egybõl és nem kettõbõl !!!!
Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-06 13:00
Kedves Zsuzsa!

Mint már oly sokszor, most is a szívembõl szóltál. Köszönöm.
Érdekes lenne tudni, hogy hány "bennfentes" örül annak, hogy Ibolya még úgy igazán nem léphetett ki a koncertpiacra. Nem hiszem, hogy csak az elfogultság mondatja velem - velünk - ,hogy sokakat lesöpörne onnan a teljesítményével. A nyertes pedig a közönség lenne.
Tényleg kérdés, hogy mit engednek meg a nagyok.
Persze mielõtt teljesen belemélyednénk ezekbe a kérdésekbe, érdemes lenne tudni, hogy Ibolya kész van-e már a nagy megmérettetésre, akarja-e a megakoncerteket. Remélem, igen.

Üdv: meme
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Kedves msmester, - 2006-01-06 12:15
még valami. Két csöndes kérdés.
1./ Honnan tudjuk meg, hogy Ibolyával mekkora termet lehet megtölteni, ha lehetõséget sem kap rá ?
2./ 3,6,9,11 - most hallgattam ezredszer. Nagyon lapítunk a témával kapcsolatban, de én most megkérdezem : mi lesz a második lemez videoklip után kiáltó számaival ?!
Ha csak az Öröm és könnyet nézem, magyarul is meghódítaná a nemzetközi zenei piacot, angolul meg... hajjajjjjj !!!!! Semmivel sem nyújt kisebb élményt, mint a világsztárok bármelyikének a nálunk közismert dalai !!!!
Változatlanul szorítok, hogy nyerjek a lottón, mert itt nem csupán egyszerû menedzser-kérdésrõl van szó, hanem arról, hogy A TEHETSÉGNEK EZ A FOKA ARRA KÖTELEZI A KÖRNYEZETET, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTTASSA. Merthogy Ibolya minden rezdülésével AD valamit az embereknek, ahogy ezt a nagytiszteletû zsûri oly soszor hangoztatta volt - nem véletlenül ....
Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-01-06 11:13
Kedves Zsuzsa!

Mélységesen egyetértek minden egyes szavaddal.
Szerintem, úgy ahogy írod, msmester is egyetért velünk a szíve mélyén.

Kedves abrakadabra!

Ibi legutóbb nyilatkozta, hogy kipróbálná a Madonnához hasonló csillogást.
Ennek elsõ állomása lehetne az Aréna!
Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy ha van egy ilyen tehetségünk, annak ne adjunk megfelelõ teret.
Ibi feladata az, hogy énekeljen, nekünk közönségnek meg az, hogy ezt élvezzük. Hogy neki milyen színpad való, ezer vagy százezer befogadására alkalmas, azt majd a nézõk döntik el.
Itt már csak az a pici kérdés maradt, hogy Ibi szavaival éljek.
„Ha engedik a nagyok?”

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
<< Els < Elz 1 2 Kvetkez > Utols >>
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


16 ltogat