2019. 7. 21 vasárnap, Dániel napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Fórumok

 
Kezdőoldal | Hozzászólás | Súgó

>> > OIRO Fórum ::Új témakör indítása::
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
Nyitotta Hozzászólás
- 2006-02-19 00:18
Frenetikus volt!
Még mindig a hatása alatt vagyok. Nem terveztem, de valószínûleg elmegyek Egerbe is. A zenekar összehasonlíthatatlanul jobb, mint a tavalyi. Nem gondoltam volna, hogy 4 zenésszel is ilyen jól szól majd a zene. Ibolya is fantasztikus volt! A fénytechnika szintén nagyszerû, a füst az OMEGÁT idézte. Jól meg volt szervezve, viszont sajnos nem volt telt ház! Gyöngyös utcáin nem találkoztam egyetlen egy plakáttal sem. Így nem is csoda, hogy nem volt telt ház. A szervezõk elkövettek még egy hibát. Az elõadás végén a pénztárban kiosztották azokat a plakátokat, melyeket az utcán kellett volna elhelyezni. Így mikor Ibolya dedikált a végén, akkor látta, hogy sokan azon íratják alá vele a dedikálásokat. Meg is jegyezte, hogy ennek nem itt kellene lennie. A közönség viszont nagyon jó volt, együtt élt Ibivel, és Ibolya is élvezte a koncertet. Utána is nagyon jó hangulata volt!
3 dal kimaradt a lemezrõl. Öröm és könny, Marionett, Valamit valamiért. Így is 1 óra 40 percig tartott a koncert. Az elsõ lemezrõl 2 dal, 4 Keresztes Ildikó dal, és 2 LGT dal volt még a porondon. Mind nagyon jól szólt. Gyorsaságom, valószínûleg a beszámoló rovására ment.
TalĂĄn ennyi.

BĂŠla
  Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
>> > OIRO Fórum
::Új témakör indítása::

- OIRO Fórum -

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


75 látogató