2019. 11. 17 vasrnap, Hortenzia, Gerg napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
<< Els < Elz 1 2 3 Kvetkez > Utols >>
Nyitotta Hozzszls
- 2006-02-19 00:18
Frenetikus volt!
Még mindig a hatása alatt vagyok. Nem terveztem, de valószínûleg elmegyek Egerbe is. A zenekar összehasonlíthatatlanul jobb, mint a tavalyi. Nem gondoltam volna, hogy 4 zenésszel is ilyen jól szól majd a zene. Ibolya is fantasztikus volt! A fénytechnika szintén nagyszerû, a füst az OMEGÁT idézte. Jól meg volt szervezve, viszont sajnos nem volt telt ház! Gyöngyös utcáin nem találkoztam egyetlen egy plakáttal sem. Így nem is csoda, hogy nem volt telt ház. A szervezõk elkövettek még egy hibát. Az elõadás végén a pénztárban kiosztották azokat a plakátokat, melyeket az utcán kellett volna elhelyezni. Így mikor Ibolya dedikált a végén, akkor látta, hogy sokan azon íratják alá vele a dedikálásokat. Meg is jegyezte, hogy ennek nem itt kellene lennie. A közönség viszont nagyon jó volt, együtt élt Ibivel, és Ibolya is élvezte a koncertet. Utána is nagyon jó hangulata volt!
3 dal kimaradt a lemezrõl. Öröm és könny, Marionett, Valamit valamiért. Így is 1 óra 40 percig tartott a koncert. Az elsõ lemezrõl 2 dal, 4 Keresztes Ildikó dal, és 2 LGT dal volt még a porondon. Mind nagyon jól szólt. Gyorsaságom, valószínûleg a beszámoló rovására ment.
Talán ennyi.

Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
<< Els < Elz 1 2 3 Kvetkez > Utols >>
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


15 ltogat