2019. 11. 17 vasrnap, Hortenzia, Gerg napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
<< Els < Elz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kvetkez > Utols >>
Nyitotta Hozzszls
- 2006-08-07 09:26
Terecskei Rita válasza tükrözheti a valóságot. A Megák idején még jó reklám volt, ha egy "profi" támogatott egy megást, mostanra viszont Ibolya, Caramell, Magdi komoly konkurencia lett a pop világban.
dv: meme
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-08-06 15:23
Megnéztem a Nap-kelte riportot és igen tetszett Kernnek az a mondata Ibolyáról, hogy "minden porcikájából sugárzik a tehetség!"
Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-08-06 14:53
Kedves Béla, megelõztél

Van viszont a Népszabadságban is egy cikk, amit érdemes elolvasni, de terjedelme miatt nem teszem be, csak egy pici részét.

A poppiac felfalta a megasztárokat?
Fohász Rúzsa Magdiért
Népszabadság • Sebõk János • 2006. augusztus 5.

Plakát és valóság - Oláh Ibolya

Véget ért a Megasztár-turné, néhány koncert elmaradt a végén, s a baj sokkal nagyobb, mint gondolnánk. A jelek szerint megint jóvátehetetlenül elrontottunk valamit. Ez a magyar alkímia.
(Ibolya képével nyit a cikk, de az nem jött a szöveggel )

http://www.nol.hu/cikk/412928/

Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-08-06 12:15
Magdi érzelmei szó nélkül!

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-08-06 12:08
Komolyan és tiszta szívembõl kívánom Magdinak, hogy sikerüljön befutnia rockénekesnek.
Jó és tiszta hangja van, de még nem volt lehetõsége többet megmutatnia magából. Világslágereket elénekelni egy lemezen, és evvel vezetni a slágerlistát a könnyebbik útja a sikernek, ami hosszútávon nem kifizetendõ. Emlékeztek még, hogy annakidején Ibolya hányszor mondott nemet, míg végül Novákkal és Presserrel elkezdett dolgozni. Az életútját azóta ismerjük. Számtalan felkérés, sok új dal, szereplés, és most jön a film!
Akik eddig megpróbálták összehasonlítani az összehasonlíthatatlant, azoknak, íme egy cikk Magdiról, hogy nem könnyû az elõrelépés.

Béla

Rúzsa Magdit kikosarazta a Tankcsapda

Kivel fog együtt dolgozni Rúzsa Magdi? A Megasztár harmadik szériájának gyõztese leszerzõdött hazánk egyik független kiadójához és már dolgozik elsõ lemezén. A kérdés csak az, hogy kivel, ugyanis hazánk élvonalbeli rockzenekarai nem hajlandóak segíteni Magdit a munkában.

Rúzsa Magdi úton-útfélen azt hangoztatja, hogy elsõ lemezével a rock mûfajban szeretne maradandót alkotni. A tehetséges vajdasági lány a közelmúltban leszerzõdött CLS lemezcéghez, amely független kiadóként mûködik és olyan zenekarok tartoznak almukba, mint az Anima Sound System, vagy a Tankcsapda. Úgy hírlik, hogy mind pénzben, mind pedig mûvészi szabadságban a CLS biztosította a legtöbbet Magdinak és az sem lehetett utolsó szempont döntésénél, hogy hazánk legnépszerûbb rockbandája is hozzájuk tartozik. Ezért talán evidens a felvetés: vajon Lukács Laci, a Tankcsapda szövegíró-énekese tehetségével megtámogatja-e Rúzsa Magdit?
A kiadótól úgy értesültünk, hogy szóba került Magdi és a Tankcsapda együttmûködése, de nem sikerült összehozni Rúzsát a legnépszerûbb magyar rockbandával.

- A zenakar 17 éves történetében még nem volt arra példa, hogy valakinek dalt, vagy szöveget írjunk. Rengeteg felkérést kaptunk, egyiket sem utasítottuk el élbõl, viszont soha nem engedtünk ebbõl a szokásunkból - magyarázta a frontember, Lukács László. - Tiszteljük Magdit, tehetségesnek tartom, de nem hiszem, hogy kivételt teszünk vele.

Tehát az énekeslány kosarat kapott a Tankcsapdától. Vajon kedvenc zenekara, a Zanzibar segítene elsõ albuma alkotásánál?

- Mivel már vagyok egy zenekar tagja, inkább abba fektetem bele az energiáimat, azt támogatom. Nagyon jólesik, hogy Magdinak mi vagyunk a kedvencei, és nagyon tehetségesnek tartom, viszont mára konkurencia lett - ismerte el Terecskei Rita, a Zanzibar énekesnõje.
Egyelõre bajban van a kishegyesi tehetség, ugyanis az élmezõnybe tartozó rockzenekarok csak messzirõl szemlélik elsõ önálló albuma születését. Az igaz, hogy Magdi több helyen nyilatkozta, hogy saját dalokat is megjelentet majd, de valljuk be, az nem biztosíték a vágyott ütõs anyag sikerére.
Szerencsére találtunk legalább egy olyan magyar rockcsapatot, amelyik ugyan közös szereplésre nem hajlandó, dalszerzõnek azonban elszegõdne Magdi stábjába. A Hooligans segítené ugyan Rúzsa munkáját, de õk is csak egy bizonyos fokig.

- Magdit nagyon jó elõadónak tartjuk, király az elõadásmódja, a hangja és a stílusa is, ráadásul rocker. Ha úgy adódna, nem zárkóznánk attól, hogy írjunk neki dalt vagy szöveget, de ennél többet mi sem tennénk. Közös dalt, vagy videót biztosan nem készítenénk vele, mert mi nem vagyunk az a duettezõs zenekar - szögezte le Endi, a Hooligans dobosa és szóvivõje.

Természetesen megkerestük Magdit, mondja el, hogyan érinti Lukács, Terecskei és a Hooligans nyilatkozata, valamint kikkel tervezi a közös munkát, õ azonban nem kívánt megszólalni az ügyben.

Lakatos Levente - Ocskó Zsolt
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 20:10
Béla, irigyellek! Tapasztalataim szerint a lehetõ legjobb dolog, ami az egyéjszakás kalandokkal történhet az az, hogy az ember elfejejti õket.
Persze nem árt, ha van 1-2 felejthetetlen elrejtve, mélyen az alsó fiókban. Úgyhogy asszem van mit bepótolnod.
Marcsi
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 20:00
Luca, ott aztán semmi nincs se monitor, se jégkocka...
Marcsi
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 15:14
Köszi, Timi...
"A csend beszl tovbb, helyettem nekel...."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 15:11
Kedves Thomaster!

A Tiedé se semmi!
Az a gond, hogy olyan kicsi a képecske, hogy nem látszik a feleségem a hátsó ülésen.
Így már érted, hogy mitõl romlott úgy meg a memóriám?
Hát ezért kell a segítség!


Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 12:45
jaaa nem tudom hogy kell írni angolul az egy éjszakás kalandot, csak így viccbõl egymás mellé tettem a két szót.

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 12:44
Kimész éjjel az erdõbe, egy lámpával amiben épp kifogy az elem, tele hold van, és egy temetõnél jössz ki az erdõbõl. Átmész a temetõn, véletlenül beleesel egy régi aknába, kimászol. Hazafelé egy bandába akadsz akik kötekedni kezdenek veled.
ez egy onenight-os kaland ))))

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 09:03
Pedig milyen jó csajozós verdád van a kis képen
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 07:04
Gyerekek, Királylány!

Milyen az, az egy éjszakás kaland? Nekem olyan régen volt benne részem, hogy már szinte el is felejtettem. Ki az, aki segítene felidézni, részesévé tenni, hogy egy életre ne felejtsem el?


Béla
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-21 01:14
Jól, mert Te is a zsebemben vagy

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 23:42
Királylány, milyen igazad van!!!
Egyetértek!! Legyen világbéke


És milyen a gumiszoba?Ott is olyan szuper monitor van, mint a Te lakásodban?
"A csend beszl tovbb, helyettem nekel...."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 23:41
Timi, az olyan emberek sosem értékesek, akik mindenkit "szeretnek". Tehát nyugodj meg, Te jársz a helyes úton...És én ezt azért mondhatom, és van rá jogom (mielõtt bárki is belémkötne), mert egy picit már ismerlek. Azt hiszem. Jól hiszem?
"A csend beszl tovbb, helyettem nekel...."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 18:47
Gyerekek! Ez a vita olyan, mint az egyéjszakás kalandok: most zajlik, ezért mindenki eszeveszett módon izgatott miatta, de ha vége lesz, pár nap múlva már semmit nem fog jelenteni.

Remélem, mindenkinek jó volt.
Itt a vége fuss el véle!!!
Legyen Béke, Szabadság és Egyetértés!!!
A Márciusi Ifjak nevében elõre is köszönöm!

Üdv a gumiszobából:
Királylány
Marcsi
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 16:05
bocs, nem tudja mindenki. de most már igen

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 16:03
Köszönöm a kioktatást. Elolvasod mit írtam feljebb és megvilágosodsz hogy mire értettem. Mindenki tudja hogy az általam szeretett emberek száma elfér a legkisebb zsebemben. és még az is lyukas.

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 14:14
Egyet értek Juditluc-cal ("Hagyjuk szerintem Magdit..."), és Bajnai-val("Van saját honlapja Magdinak...").
Zoltan
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 13:46
Sziasztok!

Olvasva a jelen témát-szeretném megjegyezni,hogy természetesen lehet szó ezen oldalon is bármelyik Mega szereplõrõl,de ugygondolom ez Ibolya oldala-és nem kellene az oldalt minden más szereplõvel kiegésziteni!Van saját honlapja Magdinak is-és talán az infót-aki kiváncsi Magdi életének bármely mozzanatára-ott biztos megtalálja!Sajnos a média minden egyes apró rezzenését "káprázatos" módon közöl-vonatkozik ez akár Ibolyára is-és a többi "sztár" életére is!
Nagy a csend most azt hiszem Ibolya körül-de,inkább maradjunk meg ezen oldal személyénél-róla szól-és senkit nem szabad bántani azért,mert esetleg talán több infó jelenik meg róla!
Mindenkitõl elnézést kérek,ha bárkit ezzel megbántottam volna,de sajnálom,hogy ide vezet az infó hiánya,hogy más ember tehetségét és személyiségét kell kiértékelni ezen oldalon!Ibolya rendkivüli tehetség-azt hiszem nem kell rivalizálnia senkivel-egyedüli tehetsége nem keverendõ össze, sem Magdival-sem senki mással sem!

További szép napot mindenkinek!
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 12:20
és mért kéne h barkinek is igaza legyen..minek akarjatok mindenaron megerteni a masikat...igy jo h mindenki kulonbozo mindenki mast gondol de egyben ugyan olyanok vagyunk és ez Ibolya..
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 12:17
és Timivel se értek egyet bar meg ezis a legaljahoz fûzõdik...
ez a szeretem az össze forumozot stb ez egy fassag
a szeretet szot annak hasznald akit télleg szerecc és megérdemli ne csak ugy kiabald a vakvilagba "idegeneknek"....
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 12:14
rég nem voltam gépközelben ugyh vissza olvastam amiket irtatok bár még csak a legaljanal tartok...
Azért megasztar oldal h a megasztarrol beszeljunk..
es ha valaki le irja h õ mit gondol x rol akkor persze lehet h egy csomoan nem ertenek vele eggyet akkor irjak le a sajat velemenyuket de a masikat ugyse tudjak meggyozni arrol h maskepp gondolja a dolgokat x rõl..aztan ebbol lehetnek vitak meg minden de teljesen felesleges....legalabbis en igy latom...
és azert forum h mindenki le irja azt amit gondol...
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-07-20 12:02
Nem az elsõ eset, hogy a várakozásokat többen információk hiányában, olykor megalapozatlan feltevésekkel ütjük el.
Ez a mai információzajlásban csupán életszerû reakció, az ember részérõl.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
<< Els < Elz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kvetkez > Utols >>
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


14 ltogat