2019. 8. 23 pntek, Bence napja van. Vrhat programok: 2015. jlius 4., Budapest Jazz Club, IBOLYN TL *** 2015. augusztus 5., rdgkatlan Fesztivl, Kisharsny, nagysznpad - IBOLYN TL

 
   
Keress az oldalon:

Frumok

 
Kezdoldal | Hozzszls | Sg

>> > OIRO Frum ::j tmakr indtsa::
Nyitotta Hozzszls
- 2006-06-02 09:35
Majnik László, Kozma Gyuri és a Hass Alkoss Klub néhány énekese ma este 18:00 órától élõben is hallható a Rátkai Klubban (Budapest, VI. Városligeti fasor 48.) A http://musicRADIO.hu webrádióban pedig napközben többször is hallhatók.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Holnap PENDRAGON koncert! - 2006-05-23 18:15
Holnap este az A38 hajón élõben játszik a PENDRAGON! Addig is ma este a http://musicRADIO.hu webrádióban PENDRAGON EST 19 órától. Elõtte Kex (!!!)
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-05-12 08:47
Kedves ms,
véletlenül túlóráztam tegnap este, úgyhogy volt alkalmam meghallgatni a Someday Baby lemezét. JÓ!!! Sõt: lehet, hogy meg is veszem - kell ennél nagyobb dícséret?
Mindenkinek ajánlom!
üdv: szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-05-11 19:36
Ma 19:52-tõl Gál Csaba Boogie zenekarának (Someday Baby) nemrég megjelent lemeze hallható a http://musicRADIO.hu adásában. Mellesleg a zenekar a Hass Alkoss Klub következõ rendezvényén a Jókai Klubban ad koncertet 2006. május 19-én. (http://hass.blogol.hu)
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
Zenezenezene - 2006-04-13 23:20
Megint jó a mûsor a musicradioban és legalább nem a naponta ötvenszer elkoptatott dalok mennek.
Kár, hogy (még) csak kevesen hallgatjuk
üdv: szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-07 11:02
Szombat helyett ma, azaz pénteken!
Egész nap régi zenék mennek a musicRADIO.hu webrádióban (rock'n'roll, blues, twist, boogie) hajnalig.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-06 19:19
Ha tudom, hogy ilyen egyszerû: csak bejelentem az igényem és már teljesül is... Miért nem szóltam már egy hete?!?!
Ez jobb, mint az X Bank terülj-terülj asztalkája
Elõre is kösz!!!
szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-06 17:57
OK, ha lesz idõnk és lehetõségünk, napközben többször ismétlünk.
Szombaton egyébként csaknem egész nap blues lesz, pihenésképpen fekete rock'n'rollal fûszerezve. S az "eredetek" idejébõl, természetesen, hiszen mainak ott a MEGA. Terveim szerint a MEGA alatti rész még elõtte lemegy, nehogy valaki kihagyja ezért vagy azért.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-06 16:28
Kedves msmester!
Mai kommercializálódott világunkban a marketingesek egyik fõ (meglehetõsen káros) eszköze az eladások növelésére, hogy támasztanak a népekben egy igényt, majd kielégítik. Így aztán jó sok, teljesen fölösleges dolgot sóznak ránk, ha nem vigyázunk.
Ti viszont továbbfejlesztettétek ezt: felkeltitek, de legalábbis felerõsítitek az igényemet a hallgatható, igényes, szuper internetrádióra, de nem hallgathatom! ....mivel csak napközben van szélessávom... Tudom, hogy ha rajtatok múlik, egész napos mûsor lesz, amint lehet, csak jelezni szeretném, micsoda pokoli kínokat állok ki minden nap, amikor végigolvasom az esti mûsor tervét és egyik kedvencem jön a másik után! Könyörüljetek meg néha rajtam és egy-egy próbasugárzással enyhítsétek a felkeltett hiányérzetemet! Léccccciii! Ígérem, jó leszek!
szak
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-05 18:28
Ha véletlenül valaki kedvelné Elvis Presley-t, ma az õ MARATON-ja lesz a musicRADIO.hu mûsorán. http://musicradio.hu
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-04-01 12:40
Ma (2006. április 1-én) mûsorkezdés elõtt is egész nap sugárzunk:
EGY BLUES - EGY ROCK'N'ROLL albumparádé
(Késõbb a Megasztár alatt: Jesus Christ Superstar 1970, majd jazzkoncert felvétel. Mega után Rolling Stones és Garry Moore blues.)
http://musicradio.hu
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-28 17:43
Kedves msmester!
Köszönöm, meg vagyok nyugodva.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-28 08:07
Kedves topaz!
Rock and Roll-ról annyit, hogy amikor épp én szerkesztem a mûsort, "mellébeszélés nélküli rock'n"roll címmel hallhatsz összeállítást, ráadásul abból az idõbõl, amikor a rock and roll született, s mind a mai napig táplálkozik. Ha hozzájutunk eredeti anyaghoz, készek vagyunk akár az összes rock and roll zenét lejátszani... (Egyébként Ibolyka zenei ízlését "közelrõl" ismerem, s kedvencei elõbb-utóbb feltûnnek rádiónkban, biztosíthatlak.)
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-27 13:15
Kedves msmester!
A rádió színvonalas, minõségi zenét játszik és természetesen hallgatni fogom. Én nem épp úgy értettem, azt javasolom, h. esetleg Ibolyának is lehetne néhány használható ötlete arról h. mi a jó zene és mit lenne érdemes szerinte játszani, pl. Keresztes Ildikó, Alanis M. és ilyenek. Nem kellene õ szerkessze a mûsort, csak beszálljon néhány ötlettel és nem kell ez mellé a nevét adja. NEM ANYAGI SEGÍTSÉGRE gondoltam a részérõl, a nyilatkozatából én úgy értelmeztem, h. van közlési vágy benne ilyen téren is, de természetesen azt tegye amihez neki kedve van. A cél mondjuk Ibolya részérõl valamiféle "népnevelés" lehetett volna ami által az õ zenéje is közelebb kerülhetne néhány emberhez, bemutathatná õ vagy akár ti is a mûfaj képviselõit. Rádióbarát zenét játszanak elegen, azt kellene megmutatni h. ezen kívül is van jó zene, bár teszitek ezt nap mint nap, tényleg jó amit csináltok csak legyen ez egy kicsit közelebb ahhoz amit Ibi játszik. Több Rock and Rollt akarok, ennyi.
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-27 01:04
Kedves topaz!
Azt szeretném, ha Ibolya énekléssel jutna annyi pénzhez, mint amennyit lottón nyerhetne. És sem ebben az esetben, sem a másikban nem tartanám helyesnek, ha erre a rádióra költené pénzét, nem pedig saját magára, saját karrierjére. Ezért nem tudom megfogadni tanácsodat, jószándékodat azonban köszönöm. Zenei ízlésünk kiderülhetett eddigi mûsorainkból. Tulajdonképpen keresünk hasonló ízlésû, minõségi zenére törekvõ közremûködõ társakat. Akik tevékenyen - a tanácsokon túlmenõen is - résztvesznek a munkában. He erre Ibolya magától jelentkezne, örömmel fogadnánk - mint bárki mást -, de mi magunk ilyesmivel nem szándékozunk õt zaklatni, s rávenni, hogy a saját dolga helyett (örömszerzés egy egész országnak zseniális énektudásával) másokéval foglalkozzék.
Azt remélem, hogy esetleg akkor is hallgatóink között tarthatunk számon téged, ha szerkesztõink között nem lesznek szupersztárok...
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
http://musicradio.hu/ - 2006-03-26 21:00
FANTASZTIKUS VOLT 3 ÓRA ÉS 40 PERCIG EGYFOLYTÁBAN IBOLYÁT HALLANI, SZÉDÜLETESN JÓ VOLT, ÕSZINTÉN GRATULÁLOK A SZERKESZTÕKNEK!!
Zoltan
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-23 18:55
Kedves Msmester és Mode!

Ezúton is gratulálok nektek! Lenne egy javaslatom, nem kérdeznétek meg Ibolyát h. nem lenne kedve esetleg néhány mûsort összeállítani, valahol azt nyilatkozta ha nyerne a lottón akkor egy rádióba fektetne ahol csak jó zenéket játszana le. Szerintem nagyon jó a zenei ízlése és ez sok szempontból neki is elõnyös lenne, mindkét fél számára csak gyümölcsözõ kapcsolat lenne és én személy szerint biztos nagyon szívesen hallgatnám azokat a mûsorokat. Vannak ennek akadályai?
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-22 09:40
Kiváló minõségben szól a zene a rádióból, köszönet érte !!!!
Üdv.:
Zsuzsa
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
- 2006-03-20 19:49
Gratula a rádióhoz itt is!!!
"A csend beszl tovbb, helyettem nekel...."

  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
http://musicradio.hu/ - 2006-03-20 15:40
Szia Mode, köszönjük, hogy a musicRADIO megismétli "Oláh Ibolya Maraton" címû mûsorát!
mivel ugye a múltkor néhányan lemaradtunk róla.
Tehát, ahogy a Fõoldalon olvasható,

március 22-én és 26-án lesz Ibolya,

és javaslom, hegyezzük füleinket!!
Zoltan
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
musicradio.hu - 2006-03-20 15:35
Mint tudjuk, a http://musicradio.hu/ netrádió ibolyás barátainkhoz MoDe-hoz és msmester-hez fûzõdi.
Gondolom, a mûsor a jövõben is várhatóan rendszeresen fog foglalkozni Ibolyával, és ezért javaslom, hogy a musicrádióval kapcsolatos észrevételeket, kéréseket, stb. ebben a külön szeparált fórumcsoportban írjuk és gyûjtsük.
Zoltan
  n mint vendg nem kldhet be hozzszlst.
>> > OIRO Frum
::j tmakr indtsa::

- OIRO Frum -

  

 Foldal
 Kiadvnyok
 Biogrfia
 PROGRAMOK
 Galria
 Multimdia
 Frum
 ____________
 Archvum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyb linkekFelhasznl

Jelsz

Emlkezzen rm
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrcihoz!


12 ltogat