2019. 8. 22 csütörtök, Menyhért napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Idő van! - A stúdiómunkálatokról...  
MoDe  

Szerkesztőségünkbe a hivatalos oldalon megjelent, stúdiómunkálatokról szóló kibővített cikk anyaga, valamint hozzá tartozó friss képek  érkeztek!

 

 

 

 

 

Idő van!

A Tv2 Megasztár produkciójának izgalmas felfedezettje, döntőse Oláh Ibolya lemezszerződést kötött a BMG Records magyarországi leányvállalatával.
Nem is akár milyet.

Tovább...

Türelem és megértés...  
MoDe  

Talán sok rajongó mostanában csalódottan veheti tudomásul, hogy az Ibolyával való párbeszédre, kontaktusra egyre kevesebb lehetősége van, illetve hogy a kapcsolatot az utóbbi időben Ibolya sem túl gyakran kezdeményezi. Ráadásul a lehetséges hírforrások is csak elvétve tudósítanak a jelen eseményeiről.

 

Mégis türelmesnek kell lennünk, hiszen tudomásunk szerint Ibolya a napok nagy részét a stúdióban, kemény munkával tölti, hogy a lemezen megszólaló szerzeményeket ne csak szövegileg tanulja meg, hanem a dalokat magénak érezve a jövőbeni lemezbemutató koncertsorozaton a tőle szokott minőségben adhassa is elő azokat.


Ideje már csak azért is szűkre szabott, mert az előre meghirdetett lemez-megjelenési időponttal kapcsolatos határidőket neki és munkatársainak is tartaniuk kell.

 

Bízunk viszont abban, hogy októberben az új lemezanyag, novembertől pedig a koncertsorozat bőségesen kárpótolni fogja majd a rajongókat és a barátokat is a nélkülözéssel telt napokért.

 

a stúdió

 

 

***


Sajtószemle: Oláh Ibolya - Már senki sem bánthatja  
msmester  

Star 2004. szeptember 2-8.  II. évfolyam 35. szám
 

Lelkileg összetörhetetlen

Oláh Ibolya talán minden eddiginél nagyobb energiákat mozgósít mostanában. Nem titok, hogy nemrég stúdióba vonult Novák Péterrel, és saját lemezén dolgozik. Bár rengeteg rajongója van, még mindig akadnak olyanok, akik nem különösképpen kedvelik. Igaz, ezt eddig soha nem merték a szemébe mondani.

Tovább...

További tartalom...
Sajtószemle:Megszelídítették Oláh Ibolyát
Ibolya lemezszerződése a BMG honlapján!
Sajtószemle: "Oláh Ibolya mindenbe beleüti az orrát"

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


61 látogató