2019. 10. 14 hétfő, Helén napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Oláh Ibolya biográfia - Vallomások
biography_ars.gif

"Van olyan ember, aki olyan, mint egy keresztrejtvény: hiányzik még vagy nyolc betű ahhoz, hogy meg tudd fejteni. Ezt nem azért mondom, mert annyira különlegesnek érzem magam, nem. Nem érzem magam különlegesnek, de olyan vagyok, mint az időjárás: egyszer tavasz, egyszer nyár, egyszer ősz és tél. Az emberek egy idő után megfejtik, hogy valójában milyen ember vagyok. Azért nem akarom elmondani, hogy fejtsék. Legyen egy keresztrejtvény."

*

"A magánéletben is egy nagyon vidám ember vagyok, vidáman megyek dolgozni is, szeretem a mosolygós embereket. Gyakorlatilag ilyen beállítottságú vagyok. Aki ismer, az megmondhatja, én ilyen vagyok; nem vesznek komolyan, de megértem őket, mert tényleg úgy viselkedem. Nem szeretem a feszélyezett, erőltetett dolgokat és ez ugyan úgy vonatkozik egy ilyen tévés felvételre. Komolynak akkor kell lenni, ha arra megvan az igazi ok!"

***

 

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 Életrajz, pályafutás
 Díjak, elismerések
 Kedvenc
 Vallomások
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


13 látogató