2019. 11. 14 csütörtök, Aliz napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Regisztrációs feltételek
reg.gif

vissza az Impresszumba

Látogatóink regisztrált tagként a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe:
- a regisztrációkor megadott adatok módosítása,
- hírek közzététele,
- cikkek, rajongói írások publikálása,
- linkek beküldése a szerkesztőségnek,
- hozzászólás írása, témakör létrehozása a fórumokban,
- hírlevél szolgáltatás.

Tagjaink továbbá a regisztrációkor megadott saját nicknevüket kizárólagos módon használhatják a fórumokon, illetve a publikációk megjelentetésénél.

Hírek, cikkek, rajongói írások publikálására csak külön jogosultság alapján, a szerkesztőséggel való előzetes kapcsolatfelvételt és egyeztetést követően van lehetőség.

Tudomásul veszem, hogy a publikálásra beküldött írásokat, anyagokat a honlap szerkesztőinek jogukban áll áttekinteni, módosítani, vagy a publikálást elutasítani. A szerkesztőség a publikáció elutasításáról és annak indoklásáról a beküldőnek értesítést küld.

Tudomásul veszem továbbá, hogy a honlap üzemeltetőinek és a fórummoderátoroknak külön indoklás nélkül jogukban áll a fórumba bejegyzett hozzászólásokat szerkeszteni, törölni, vagy a felhasználók által létrehozott témákat lezárni vagy törölni. Az ezzel kapcsolatos Moderálási elveket elfogadom.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adataim a honlap adatbázisában tárolásra kerüljenek. Az adatokat az oldal üzemeltetői az érvényes adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat más, illetéktelen személy részére nem szolgáltatják ki.


 

 

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


4 látogató