2020. 1. 29 szerda, Adél napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Moderálási elvek
moder.gif

vissza az Impresszumba

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

A fórumokon található, hozzászólók által létrehozott üzenetek nem a honlap üzemeltetőinek és szerkesztőinek véleményét  tükrözik, ezért azokért az OIRO szerkesztőség semmillyen felelősséget nem vállal.

A fórumok moderáltak, vagyis a felhasználók a fórumban nem írhatnak sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan üzenetet, mely törvénysértő, vagy ellentétes az általános közízléssel.

A fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórumok normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó, a témába nem illő hozzászólásokkal bombázza a Fórumot.

A fentieken kívül a fórum moderátorainak jogukban áll - akár indoklás nélkül - a bejegyzett hozzászólásokat szerkeszteni, törölni, vagy a felhasználók által létrehozott témákat lezárni.

A moderálási elvek megsértése a felhasználó regisztrációjának azonnali és végleges törlését is maga után vonhatja!

Ha a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik Fórumban, kérjük jelezze a md@oiro.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a Fórum tisztaságát.


 

  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


8 látogató