2019. 5. 24 péntek, Eszter napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Megasztár-Ibolya platinalemezes lett   Nyomtatás  E-mail 
ma.hu  

Megműtötték Oláh Ibolya kezét, amit a múlt szombati kritikán aluli fellépését követően dühében tört szilánkosra.

Oláh Ibolya a Megasztár legutóbbi fordulójában maga is érezte, hogy csúnyán elrontotta a dalt, ám a zsűri kritikája még érzékenyebben érintette. Olyannyira, hogy miután levonult a színpadról, a szemtanúk állítása szerint kirohant a színfalak mögé, előbb hisztizni kezdett, majd mérgében hatalmas erővel beleöklözött az egyik vasajtóba. Egyik versenyzőtársa először azt hitte, a reccsenés, amit hall, valamilyen módon az ajtóhoz kötődik, ám hamarosan kiderült, Ibolya csuklója bánta a dühkitörést.

A lány bal kezes, így éneklés közben a gitározáshoz is ezt a kezét használja. Márpedig törötten ez meglehetősen nehéz lenne, nem beszélve a csont összeforrásáról, ami még jó esetben is megnehezíti a hangszeres játékot. Ibolyát azonban egyik rajongója műtötte, így fokozottan ügyelt arra, hogy minél tökéletesebb legyen a végeredmény. A lány kezét egy speciális módszerrel kezelték, melynek során platinalemezeket ültettek a törött csontok közé, így nincs szükség a hetekig tartó gipsz viselésére sem.

A módszer másik nagy előnye, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás, így Ibolya már két hét múlva újra gitárt ragadhat, feltéve, hogy nem lesznek nagy fájdalmai a kezében. Persze azért egy darabig még vigyáznia kell majd, hogy ne erőltesse túl sérült csuklóját, és egy hónapon keresztül folyamatos kontrollra kell járnia. A rögzítő csavarokat három hónap múlva veszik ki véglegesen, a hirtelen felindulásnak pedig később szinte nyoma sem marad - mondta el az orvos. (Blikk, ma.hu)

***


  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


4 látogató