2021. 1. 24 vasárnap, Timót napja van. Várható programok: 2015. július 4., Budapest Jazz Club, IBOLYÁN TÚL *** 2015. augusztus 5., Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány, nagyszínpad - IBOLYÁN TÚL

 
   
Keresés az oldalon:

Egy születésnap...   Nyomtatás  E-mail 
OIRO Szerkesztőség  


2005.03.24.


Ma pontosan 1 éve, hogy elindult Ibolya első rajongói honlapja, az azóta már csak OIRO-ként hívott Oláh Ibolya Rajongói Oldala.

2004. március 24-én akkor még csak egy maroknyi csapat indította útjára ezt a rajongói lapot, amely rövid időn belül az Ibolya-barátok, internetes fanok egyik legfontosabb találkahelyévé vált.

Néhány hónap elteltével - mivel már rég kinőtte lila köntösét és szűkös helyét -, egy hozzá méltóbb új ruhába és saját lakásba/webcímre kellett költöztetnünk a fiatal hölgyet...

Milyen találó szó is a HON-lap. Mert ez az oldal a mi közös otthonunk, hon-unk is lett egyben. Ha magányosak voltunk, ha Ibolya nem is lehetett mindig velünk, ide betérve biztosan barátokra leltünk, vagy kedves ismeretlenek fogadtak bennünket, akikkel mindig találtunk közös témát, vagy jutottunk közös nevezőre, még ha vitáztunk is olykor.

Így alakult ki egy nagy csapat és vele együtt a „barna honlap”, Ibolya blogja és az ORIO jól együttműködő hármas egysége is.

A kezdetben még 1-2 tagot számláló OIRO szerkesztőség mára már hat aktív főből áll és sok „külső” munkatársból, akik névtelenül is rengeteg segítséget adnak a munkánkhoz, nevüket felsorolni is szinte lehetetlen lenne.

Szintén sok támogatást kaptunk a honlap üzemeltetéséhez Anyácskától, Apácskától, a hivatalos honlap szerkesztőitől, barátoktól, rajongóktól, és nem utolsó sorban Ibolyától, mely segítséget ezen az ünnepnapon is szeretnénk ismételten megköszönni mindenkinek!

Mivel közös a munka, ezért közös a születésnap is. Ezért kell együtt  elfújnunk az egy szál gyertyát az OIRO ibolyaszín tortáján. Reméljük mi, Ibolya Nagyon Nagy Csapata még sokáig együtt leszünk, és Ibolya is sokáig lesz még velünk.

Boldog születésnapot OIRO!

Néhány számadat az utóbbi egy évből:

- közel 160.000 látogató
- több mint 7100 fórumbejegyzés
- 266 regisztrált tag
- több mint 300 hír, tudósítás
- 44 hírlevél


  

 Főoldal
 Kiadványok
 Biográfia
 PROGRAMOK
 Galéria
 Multimédia
 Fórum
 ____________
 Archívum
 Impresszum
 Kapcsolat
 ____________
 zene.hu
 Egyéb linkekFelhasználó

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtetted a jelszavad
Katt ide a regisztrációhoz!


3 látogató